Menu

Jedz i chudnij!

Marzec 24, 2017 - dieta
Jedz i chudnij!

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby stracić
nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| celowo. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Optymalnie serwować
łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są też tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
konsumujemy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz ograniczają glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy codziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców przydadzą się w diecie, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
posiłku, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie należy konsumować owoców, bo nie strawi się
ich przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi zjadać
każda kobieta, aby
szybko
strawić i poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jadło
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób celowy i szybki. Dlatego powinno się
zaplanować rozsądne gubienie
kilogramów.

 tabletki na odchudzanie z pieprzem

tabletki odchudzajace polecane przez lekarzy